Tekijä |
|
|
|
|
|
Opettaja / ohjaaja
|
Teoksen nimi |
Koskenlaskija sulatejuusto, etiketti |
|
Opinnäytetyön nimi |
|
Kokoelman nimi |
Painokuvat |
|
Taideteollinen korkeakoulu |
|
Kuvailu |
KOSKENLASKIJA sulatejuustorasian kannen pyöreä etiketti, sekä oikealla yksittäispakatun sulatejuuston kolmikulmainen suljintarra. Etiketit 1960-luvun lopulta tai 1970-luvun alkupuolelta. Kannen etiketissä kuvattuna tukinuittoa, jossa tukkijätkä (koskenlaskija) tasapainottelee kuohuvassa virrassa tukin päällä, uittokeksi käsissään. Taustalla jyrkkiä kallioita ja metsää. Kallionkielekkeiden välissä kasvaa mänty, jonka voi nähdä viittauksena Suomen kultakauden taitelijoiden Akseli Gallen-Kallelan ja Erno Järnefeltin teoksiin. Etiketin reunaa kiertää teksti "KOSKENLASKIJA", "PARASTA EMMENTAL-SULATEJUUSTOA", "MADE IN FINLAND", lisäksi merkinnät "6 palaa 170 g", "Rasvaa 45% k.a." "VALIO". Graafisen suunnittelun opetuskuvakokoelma, Taideteollinen korkeakoulu. |
Teostyyppi
|
|
Väridia |
|
|
|
Ajoitus
|
Kuvausaika / valmistusaika (VVVV-KK-PP)
|
|
Aika-arvio |
|
|
Tekniikka |
Tekniikka / omat termit |
Materiaali
|
|
|
Materiaali / omat termit |
|
|
|
Säilyttävä laitos |
Aalto-yliopiston arkisto |
Arkistotunnus |
GSOP:01:09:010 |
|
w_http://www.profium.com/taikarchivedobject/5920B6BC-D57E-9F7A-7157-0F0B35CC5F52
|
|
Tekijänoikeus ja käyttöoikeudet
|
|
Creative Commons - Nimeä-EiKaupallinen 4.0
|
|
|
Lähde |
Aihe
|
Henkilö
|
Paikka
|
|
|
|
graafinen suunnittelu
|
|
tuote-etiketit
|
|
ulkomaankauppa
|
|
metsätyö
|
|
juusto
|
|
juustoteollisuus
|
|
meijeriteollisuus
|
|
meijerituotteet
|
|
sulatejuusto
|
|
uitto
|
|
metsätyöntekijät
|
|
Aiheluokka |
|
Kuvatoisinnot
|
Tekijä |
Kuvan nimi |
|
Kuvatyyppi
|
|
Digitaalikuva |
Arkistotunnus |
|
|
i_http://www.taik.com/kuvatietokanta/content/digitalContent/primary/20220301/16468149764720.tif
|
Tiedoston nimi |
TaiKGSO_09_010.tif |
Tiedoston koko |
126626 kB |
Kuvan koko |
Leveys |
5713 |
Korkeus |
3782 |
Resoluutio |
300 dpi |
Bittisyvyys |
16 16 16 |
|
|
|
|
image/tiff |
Ajoitus
|
Kuvausaika / valmistusaika (VVVV-KK-PP)
|
|
Aika-arvio |
|
|